050 555 3886 & 010 501 8660 myynti@iskatto.fi

Sammaleen poisto katolta

Sammaleen poisto tiilikatolta

Autamme huoltamaan tiilikaton mm. seuraavilla paikkakunnilla: Lappeenranta, Imatra, Ruokolahti, Kouvola, Mikkeli, Kotka, Hamina.

Pidä tiilikatosta huolta

Sammal voi vahingoittaa tiilikattoa ja lyhentää sen käyttöikää. Tarjoamme ammattitaitoista huoltopalvelua, joka auttaa pitämään kattosi puhtaana, kauniina ja kestävänä.

Miksi sammal on tärkeää poistaa?

  1. Pidennä kattosi käyttöikää ja säilytä siisti ilme
  2. Suojaa kattoa kosteudelta ja vaurioilta
  3. Säästä korjauskustannuksissa

Maksuton kartoitus

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme tulee kartoittamaan kattosi kunnon täysin veloituksetta.

Pidempää käyttöikää tiilikaton pinnoituksella

Usein tiilikatoilla näkee sammal- tai jäkäläkasvustoa. Tämä on normaalia ja usein ikääntyvän vesikatteen tai olosuhteiden aiheuttamaa muutosta pinnassa. Olosuhteiden aiheuttamia ongelmia ovat usein puuston roskat tai ilmansuunnat ja näistä aiheutuva katon varjoisuus. Vuosien aikana katto altistuu myös ulkoisille rasitteille, kuten lumelle, jäälle, vesisateille ja pakkasille. Nämä kuluttavat jo ennestäänkin huokoista tiilen pintaa ja avaavat siten hyvän kasvualustan kasvustolle. Kaikki tämä vauhdittuu vuosi vuodelta, mikäli toimenpiteisiin ei ryhdytä ajoissa.

Useimmat tiilenvalmistajat sanovat, että betonitiilikaton käyttöikä on 40-70 vuotta. Tämä onkin totta, jos kattoa huolletaan säännöllisesti.

Kattohuoltojen laiminlyönti aiheuttaa ennenaikaisia vaurioita katteelle ja monesti jopa katon rakenteille, mikä taas aiheuttaa väistämättömän ja hinnakkaan kattoremontin. Ammattilaisen suorittamassa pinnoitustyössä katto saa aina huolellisen pesun ja kasvuston torjunta-ainekäsittelyn ennen varsinaista pinnoitusta. Pinnoitus suoritetaan ammattikäyttöön tarkoitetulla pinnoiteaineella. Työ tehdään usein jyrkällä ja liukkaalla katolla, joten työturvallisuus on aina otettava huomioon. Ammattitaitoisilta asentajiltamme löytyvät kaikki tarvittavat turvavälineet, sekä koulutus katolla tehtäville toimenpiteille. Lisätietoa tiilikaton pinnoituksesta
N

Hyödynnä kotitalousvähennys

Vähennyksen suuruus työnosuudesta on 40%

Maksuton kartoitus

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme tulee kartoittamaan kattosi kunnon täysin veloituksetta.