050 555 3886 & 010 501 8660 myynti@iskatto.fi

Peltikaton MAALAUS

Peltikaton maalaus

Peltikaton huoltomaalaus mm. seuraavilla paikkakunnilla: Lappeenranta, Imatra, Ruokolahti, Kouvola, Mikkeli, Kotka, Hamina.

Parempi ilme, pidempi käyttöikä

Peltikatto on yksi suosituimmista kattotyypeistä kestävyyden ja helpon huollon ansiosta. Ajan myötä kuitenkin sääolosuhteet, lika ja muut tekijät voivat haalistaa peltikaton väriä ja ulkonäköä.

Ratkaisu on yksinkertainen – peltikatto voidaan maalata.

Kannattaako peltikatto maalata?

Usein peltikaton maalaus on hyvä ratkaisu ja jatkaa huomattavasti katon käyttöikää.

Tärkeimpiä syitä maalata peltikatto:

  1. Uusi ilme: Maalaus antaa kattollesi uuden, raikkaan ilmeen. Voit valita nykyisen värin tai päivittää katon ulkonäköä täysin uudella sävyllä.
  2. Suojaa säältä: Maalaus suojaa kattoa kosteudelta, UV-säteilyltä ja muilta sääolosuhteilta, jotka voivat vahingoittaa ja lyhentää katon käyttöikää.
  3. Pidempi käyttöikä: Säännöllinen huolto ja maalaus voivat pidentää peltikaton käyttöikää merkittävästi.

 

Maksuton kartoitus

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme tulee kartoittamaan kattosi kunnon täysin veloituksetta.

Pidempää käyttöikää peltikaton pinnoituksella

Monesti pitkään säiden armoilla ollut peltikate on päässyt pahoin ruostumaan tai muuten pinnastaan vaurioitumaan. Huoltomaalauksia laiminlyödään, joten tästä syystä huoltamaton peltikatto joudutaan usein ennenaikaisesti uusimaan hinnakkaalla kattoremontilla.

Peltikatto jonka maali hilseilee tai on päässyt haalistumaan auringossa, on syytä maalata uudelleen. Peltikaton maalaus on kuitenkin haastava ja ammattitaitoa vaativa toimenpide. Mikäli irtoavan maalikerroksen poistosta, sekä muista työvaiheista koitetaan suoriutua liian nopeasti, ei uusikaan maalikerros tule pysymään katolla pitkään.

Pohjatyöt on hyvä tehdä huolellisesti ja perehtyen asiaan, tai jättää urakka ammattilaisten tehtäväksi. Työ tehdään usein jyrkällä ja liukkaalla katolla, joten työturvallisuus on aina otettava huomioon. Ammattitaitoisilta asentajiltamme löytyvät kaikki tarvittavat turvavälineet, sekä koulutus katolla tehtäville toimenpiteille.

Varsinkin vanhat käsin- tai konesaumatut peltikatot kestävät hyvin vielä monia vuosia. Tämä edellyttää kuitenkin, että niistä pidetään huolta ja maalataan riittävän usein. Hyväksi todettu huoltomaalausväli on noin 15 vuotta.

Lisätietoa peltikaton pinnoituksesta

N

Hyödynnä kotitalousvähennys

Vähennyksen suuruus työnosuudesta on 40%

Maksuton kartoitus

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme tulee kartoittamaan kattosi kunnon täysin veloituksetta.