050 555 3886 & 010 501 8660 myynti@iskatto.fi

Pinnoitus

Tiilikaton suojaus

Tiilikaton suojauksessa käytämme IsoPaintin Hydroblock™ suoja-ainetta. Hydroblock™ on nanoteknologiaan perustuva pintakäsittelyaine, joka imeytyy syvälle tiilen huokosiin. Käsittely jättää pinnan värittömäksi, mutta tekee siitä vettä, kosteutta, likaa ja kasvustoa hylkivän. Hydroblock™ antaa katolle pitkävaikutteisen suojan sään rasituksia vastaan samalla jättäen käsitellyn pinnan hengittäväksi ja sallii vesihöyryn läpäisyn.

Tiilikaton maalaus

Katto pinnoitetaan Isonit™ kattomaalilla. Isonit™ on markkinoiden ensimmäinen CE-merkitty tiilikattomaali. Tuote on kehitetty vuosikymmenien kokemuksella täyttäen ammattilaisten ja laboratorioiden korkeimmatkin laatuvaatimukset. Vesiohenteinen ja täysin myrkytön Isonit™ kuivuu nopeasti käsiteltyyn pintaan ja muodostaa hengittävän, mutta täydellisesti vettä eristävän uuden pintakerroksen tiilelle. Isonit™ uudistaa katon teknisen toimivuuden ja visuaalisen ulkonäön vuosikymmeniksi eteenpäin.

RUBBER-KÄSITTELY

Katto pinnoitetaan kumimaisella ja erittäin elastisella Rubber -kattopinnoitteella. Rubber on ammattilaisten valinta erittäin kuluneille tiilikatoille, sekä muille soveltuville katemateriaaleille. Korkeapaineruiskulla levitettävä rubber myös täyttää ja tasoittaa kuluneen katemateriaalin pintaa, jolloin visuaalinen ilme saadaan palautettua parhaalla mahdollisella tavalla. Paksu pinnoitekalvo, joka venyy jopa 400% säilyttää elastisuuden pohjolan vaativissa olosuhteissa.

Pinnoituksen työvaiheet

1

Maksuton kartoitus

Asiantuntijamme tulee kartoittamaan katon kunnon ja kertoo tarvittaessa parhaan mahdollisen huoltoratkaisun.

2

Pesu

Katto pestään puhtaaksi korkeapainepesurilla sammaleesta, ilmansaasteista ja muusta liasta.

3

Kasvuston poisto

A-Clean kasvustonestoaine tuhoaa kasvuston tiilestä ennen jatkokäsittelyä. Pohjatyö suojaukselle tai maalaukselle.

4

Pinnoitus

Pinnoitetaan tiilikatto valitulla pinnoiteratkaisulla.

Lopuksi vielä Jälkien siivous, lopputarkastus ja tyytyväinen asiakas.

N

Hyödynnä kotitalousvähennys

Vähennyksen suuruus työnosuudesta on 40%.

Maksuton kartoitus

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme tulee kartoittamaan kattosi kunnon täysin veloituksetta.